Vierastossuja ja Borgtron

Julkaistu: syyskuu 6, 2011 | Aiheet: Eteinen, Koti, Omat kamat | Avainsana(t): , , , , , , | 2 Kommentit »

Miehen yksi suosikkijuttu kotona on Jyrki Nissisen Borgtron-juliste, jonka se on saanut 30-vuotislahjakseen. Sanoi, että on onnellinen, kun naulattiin se seinään. Tapeltiin sitä ennen 20 minuuttia siitä, miten taulunasennus pitäisi tehdä. Minä tiedän tietenkin oikean tavan. Joka päivä siunaan sitä, että ei alettu remontoida mitään asuntoa itse.

Oma eteisen juttuni on Tikaun virkattu kori, johon olen virkannut tähän mennessä 11 tossut. Entinen pomoni tarjosi vierailleen aina villasukat. Se oli viehättävä teko. Nyt siis meidänkin vieraat toivotetaan noinkin lämpimästi tervetulleiksi. Tohveleiden ohje on Erica Knightin Tyylikästä virkaten -kirjasta, joka löytyy kirjastosta. Muokkasin sitä hieman suoraviivaisemmaksi.

This is the entry of our home. I have crocheted quite many slippers for our guests. They are stored in Tikau basket. Pattern is from Erica Knight’s book called Simple Crochet.

PS. Jos jollakin on Borgtron-sarjan eka numero ja ei tarvitse sitä, niin täällä olisi ostaja. Ison fanin kokoelma on vajaa.


2 Comments on “Vierastossuja ja Borgtron”

  1. 1 Vaneria, korkkia ja sitten pahvia? | 2h+k said at 11:27 on syyskuu 12th, 2011:

    [...] asuvat Käpylässä puutalon puolikkaassa ja niillä on oma piha. Yritän tehdä rouva Virtasesta mummokollegani: innostui visioimaan talvisesta lintujen bongaamisesta. Omalta [...]

  2. 2 Ikea, Kiosked ja ostoskärry | 2h+k said at 16:00 on syyskuu 13th, 2011:

    [...] Åsundenin kaltaista koria etsin monesta paikasta, kunnes löysin yksiosaisen version kotitossuilleni Tikausta. [...]


Leave a Reply