Selvitä kuukausierä lainalaskurillaSilloin kun rahat ovat vähissä, on monen tilanne tukala. Vaikka kuukausittaiset tulot olisivatkin riittävät tavalliseen elämiseen, voivat jotkin asiat heittää vakaankin talouden epätasapainoon. Joskus kyseessä on jokin kertaluontoinen tapahtuma, kuten yllättävä lääkärilasku, auton korjausmaksu, lapsen sairastuminen, lemmikin hoitokulut, vesivahinko tai muu vastaava yllättävä kulu, jonka suuruus saa talouden kellahtamaan nurin. Kuitenkin yhden kuukauden ahdinko saattaa heijastua vielä pitkälle tulevaisuuten, ellei tilannetta hoideta kuntoon.

Toisinaan talous kuitenkin keikahtaa huomattavasti pysyvämpien vaikutusten vuoksi. Erittäin ajankohtainen esimerkki tästä on työpaikan menetys koronaviruksen takia. Kuka korvaa menetetyt tulot maailmanlaajuisen pandemian vuoksi menetystä työpaikasta? Tämä koskee tuhansia suomalaisia, kun monet pienetyritykset ja vähän suuremman mittakaavan firmat sulkevat ovensa. Vakityötä tehnyt voi saada yllättäenkin potkut jopa päivien varoitusajalla.

Yllättävä työttömyys saa monet epätoivon partaalle vakaan rahatilanteen hajotessa hetkessä pitkiksi ajoiksi eteenpäin. Koska koronaviruksen kaltaiset poikkeustilanteet vaikuttavat tuhansiin ihmisiin ja yrityksiin, on työpaikkoja tuhansia kappaleita vähemmän ja työnhakijoita tuhansia enemmän. Kilpailu työpaikoista on siis kovaa ja armotonta, mutta ikävä totuus on se, että suuri määrä ihmisiä jää ilman työtä ainakin väliaikaisesti. Mutta vuokra on edelleen maksettava ja perhe ruokittava. Mistä saa rahaa, kun työpaikka menee alta?

Lainalaskurin avulla voit laskea itsellesi sopivan kuukausierän

Kun rahatilanteeseen tarvitaan apua äkkiä ja sinulla ei ole ketään keneltä saisit lainaa, on pikalaina oiva vaihtoehto helpottamaan perheesi rahatilannetta. Saat päätöksen pikalainasta usein jopa minuuteissa ja rahat tilillesi jopa heti. Hakuprosessi on täysin sähköinen, joten sinun ei tarvitse pelätä kuumottavia pankkireissuja tai pitkiä jonoja. Lainalaskurin avulla voit kätevästi laskea itsellesi sopivan kuukausierän niin, että pystyt maksamaan sen takaisin sen aiheuttamatta suurta painetta perheesi taloudella. Lainalaskuri onkin erittäin hyvä työkalu lainanhakijalle.

Muista kuitenkin, että pikalaina on vain laina. Se ei ole ilmaista rahaa, ja se pitää aina maksaa takaisin. Älä siis juovu liian helpon rahan tunteesta äläkä tule ottaneeksi liian suurta lainaa, sillä se saattaa tulevaisuudessa ajaa sinut vielä isompiin vaikeuksiin. Laske suurin piirtein, kuinka paljon rahaa tarvitset elämiseen ja hae lainaa sen mukaisesti. Liika laina ei hyödytä ketään – älä siis tee sitä virhettä.

Kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa? Selvitä kuukausierä lainalaskurilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *