edullista lainaa netistä
Edullinen laina on se pienin paha, yllättävän lainan tarpeen tullessa eteen. Eikä ihme. Netti on pullollaan lainantarjoajia ja niiden houkuttelevia mainoksia. On lupauksia mm. kuluttomista ensilainoista ja korottomista pikavipeistä. Kovien lupausten alta paljastuu monesti yllättäviä kuluja, joita ei välttämättä huomaa lainaa haettaessa. Lainanhakijan tuleekin olla valppaana kun aikoo hakea edullista lainaa netistä.

Miten löydän edullisimman lainan netistä?

Parhaiten se onnistuu kilpailuttamalla. Esimerkiksi Edullinenlaina.com -palvelun avulla voi kilpailuttaa yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Näin saat tarjouksia, jotka on annettu juuri sinulle. Kilpailuttamisen avulla sinun ei tarvitse arvuutella, että onko hakemasi laina todella se edullisin. Näet useita tarjouksia joista voit valita sen edullisimman ja nostaa rahat tilillesi. On kuitenkin hyvä tietää, että saadaksesi lainatarjouksia tulee sinun täyttää tietyt ehdot. Saadaksesi tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta tulee sinulla olla ikää vähintään 18-vuotta, raha-asiat moitteettomasti hoidettu, vakituinen työpaikka sekä vähintään 1200€/kk bruttotulot.

Lainaa muualta, mutta ei niin edullisesti

Mikäli rahan tarve ei ole kovin suuri, voi olla hyvä miettiä lainaamista edullisempia vaihtoehtoja. Ensimmäiseksi lainaamista voisi kysyä läheisiltä ja ystäviltä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että useasti moni kieltäytyy lainaamasta rahaa ystäville. Selitykseksi annetaan se, että ystävyyttä ei haluta vaarantaa raha-asioilla. Tästä ei kannata missään nimessä loukkaantua tai ajatella, että lainaamisesta kieltäytynyt ystävä ei luottaisi sinuun. Asiaa voi myös ajatella siltä kantilta, että jos olet valmis pyytämään rahaa lainaksi ystävältäsi niin olisitko myös valmis maksamaan ystävällesi siitä korkoa?

Tiukan paikan tullessa voit myös harkita vertaislainaamista. Siinä lainaa haetaan tavallisilta ihmisiltä, jotka myöntävät lainaa erilaisten vertaislainausportaalien kautta. Voit itse päättää millä korolla olet valmis hakemaan lainaa ja sijoittajat voivat joko hyväksyä ehtosi tai hylätä ne. Useimmiten vertaislainoissa korot ovat 10% – 20% luokkaa.

Paremmalla talouden hallinnalla voit unohtaa lainat kokonaan

Tietämällä tulojen ja menojen erotuksen tiedät tasan tarkkaan paljon sinulle jää rahaa käyttöön joka kuukausi. Jäljelle jäävä rahamäärä riippuu luonnollisesti jokaisen ammatista ja tuloista. Oli tulot suuret tai pienet niin pääasia on se, että on kärryillä omasta rahan käytöstä. Kaikista suurin virhe on elää luottokortilla ilman tietoa siitä, että paljon rahaa kuluu joka kuukausi. Luottokortti onkin kaksi teräinen miekka, koska toisaalta se voi olla varsin fiksu tapa vakuuttaa omia ostotapahtumia esimerkiksi verkossa tai ulkomailla. Toisaalta väärissä käsissä luotokortilla eläminen on niin helppoa, koska luottokortilla voi ostaa aina luottorajaan asti riippumatta siitä, että onko siihen oikeasti varaa tai ei.

Luottokorttien korot ovat myös hyvin korkeita. Bank Norwegian ilmoittaa oman luottokortin todelliseksi koroksi 21,92%. Nordealta halvimman Mastercardin

 

Edullista lainaa netistä

One thought on “Edullista lainaa netistä

  • Näitä lainojen kilpailutuksia tarjoavia sivuja on netti pullollaan. Osa toimii oikein hyvin ja osa taas on täyttä kuraa. Kokeilin mainitsemaasi edullisten lainojen kilpailutuspalvelua ja täytyy sanoa, että se on yksi oikeasti toimivista palveluista. Kiitos siitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *